Wyroby półcukiernicze
Bułka / Rogal / Paluch maślany
Skład: mąka pszenna, margaryna, drożdże, woda, jajka, cukier, sól, kruszonka / mak na posypkę
Bułka drożdżowa z cynamonem 0,07 kg
Skład: mąka pszenna, margaryna, drożdże, woda, jajka, cukier, sól, cynamon
Paluch drożdżowy 0,01 kg
Pączki 0,08 kg
Muffinka 0,06 kg
Jagodzianka 0,01 kg
Chałka 0,25 kg
Strucel 0,4 kg
Babka jogurtowa pomarańczowa 0,3 kg
Babka czekoladowa z kawałkami czekolady 0,35 kg
Babka jogurtowa 0,35 kg
Babka piernikowa 0,35 kg
Pizza 0,1 kg
Skład: mąka pszenna, tłuszcz roślinny (palmowy), sól, serwatka w proszku – z mleka, mąka ze słodu pszennego, emulgatory (E471, E452e), odtłuszczone mleko w proszku, cukier, przyprawy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy, sos pomidorowy (przecier, przyprawy), cebula, pieczarki, ser
Ciastka owsiane z jabłkiem
Składniki: płatki owsiane, mąka pszenna, cukier, olej palmowy, syrop glukozowy, glukoza, serwatka w proszku, jaja w proszku, żółtka jaja w proszku, białka mleka, aromaty, sól. Może zawierać: soję, sezam
Crispines
Składniki: cukier, kaszka owsiana, mąka pszenna, aromat. Może zawierać: jaja, mleka, soję, nasiona sezamu, orzechy i orzeszki ziemne